Minecraft BG

Sleeping Dogs и история за гангстери

След дълги спорове около пускането на играта Sleeping Dogs, накрая правата над нея получиха японците Square Enix.

Историята в играта се върти около полицая Уей Шен, чиято задача е да се внедри в една голяма хонконгска триада. И както се случва обикновено в екшъните от този род, и тук има приятели и врагове, жени и напрежение. В началото се набляга на ръкопашния бой, като тук се забелязва влиянието на хитови заглавия като Yakuza 4 и Batman: Arkham City, въпреки че от United Front отричат това да е така. Каквато и да е истината, факт е, че тези битки са добро решение с добро изпълнение. На по-късен етап в играта героят се сдобива с оръжие и в един момент вече играта без него става невъзможна. И тук не липсват състезанията с коли и високите скорости, като рейсинг моделът е добър и сравнително лесен.

И ако сюжетът изглежда малко обикновен, същото може да се каже и за структурата от играта. Sleeping Dogs доста наподобява поредицата Grand Theft Auto. Действието се развива в градска среда, където героят върви пеш или с се придвижва с превозни средства. Това е една криминална история, която е съпътствана от феч куестове, мини игри, странични мисии, преследвания с коли, ръкопашни боеве и престрелки.

Тук Хонконг е представен като неонов метрополис с небостъргачи и кошери на незаконната дейност. Тук битпазарите и нелегалните бойни клубове съжителстват със свърталища на банди. Както при всяка open world игра, и тук можете да се занимавате и с други неща като бой с петли, покер и други.

Като се имат предвид свирепите битки, пленителната атмосфера, забавните преследвания с коли и престрелки и разнообразните мисии, може и да не обърнем чак такова внимание на недотам изпипаните герои и текстура.

Traffic-Zone

©  www.emcgames.com
Всички права запазени
| разглеждате карта на сайта