Minecraft BG

Приключение на скорост с Pure на Climax Group

Pure на Climax Group е едно offroad racing заглавие, което като цяло е доста сполучливо. Играта със сигурност ще се хареса на любителите на този тип състезания с ATV-та.

В играта има три типа състезания – Race, което е с дълги писти и многобройни скокове, Sprint, което е с къси писти и малко скокове и Freestyle, в което трябва да правите трикове, за да успеете да останете в играта. Пистите за трите вида състезания са различни и не можете да излизате от тях. Те се отличават с много добър дизайн и красива обстановка. Като добавим към това и страхотната графика се получава един много добър резултат. Pure , за разлика от другите игри в жанра, има хубави и ярки цветове. Картините и анимацията са много красиви и изпипани.

Звукът се отличава с правилно балансиране. Саундтракът е изграден от рок и техно песни, но все пак основна част си остава ревът на моторите.

Играта има мултиплейър вариант, който е страхотен, защото ви дава възможността да споделите удоволствието от играта с приятели.

Накратко, да си припомним положителните страни на играта. Това са красива обстановка, страхотни графика, звук и анимация, прекрасни цветове, голям избор на писти и отлична онлайн игра. Като минус можем да изтъкнем, че играта е общо взето лесна и с нея ще се справят едва ли не всички. Веднъж като свикнете с машините, можете да минавате пистите безпроблемно и без да натискате спирачка. Освен това играта не блести с някаква особена оригиналност, но все пак си заслужава да и отделите от времето си.

Traffic-Zone

©  www.emcgames.com
Всички права запазени
| разглеждате карта на сайта