Minecraft BG

Приключението Prince of Persia: Rival Swords

Тази почти класическа игра, която е позната от толкова години, вече е във формат за Wii. Тази ѝ версия, въпреки че носи различно име, всъщност е точно като Prince of Persia: The Two Thrones. Имате три вариант на трудност, от които можете да избирате. В началото е хубаво да изберете по-лесното, особено ако играете с конзола. След като свикнете с контрола, който е малко по-труден, вече нещата си идват на мястото. Дори това става най-хубавото като емоция в играта, защото имате чувството, че сте в играта и вършите всичко със собствените си ръце.

Що се отнася до визията и графиките, както при повечето игри за Wii, и тук нещата не са прекрасни. Не са грозни, но в никакъв случай не са впечатляващи. Все пак има хубави ефекти. Звукът пък за сметка на това е на много високо ниво и има значителна роля в цялата игра. Той създава уникалната атмосфера, както и гласът на принца, който си остава същия.

Иначе действието е интересно, както и в другите части. И тук присъстват каскадите, ходенето по стени, катеренето и скачането, но в този случай ще ви отнеме малко време докато ги овладеете. Черния принц също има същите умения като при версията за РС.

Накратко, положителните неща в Prince of Persia: Rival Swords са, че играта си е доста забавна, елементите за екшън приключение са налице, звукът е страхотен и управлението създава усещане за по-голямо участие в играта. Като минуси могат да се изтъкнат невпечатляващите графики, фактът, че контролът на камерата може да ви създаде проблеми, както и липсата на подобрения след Prince of Persia: The Two Thrones.Traffic-Zone

©  www.emcgames.com
Всички права запазени
| разглеждате карта на сайта