Minecraft BG

PC срещу видео конзоли и какъв да бъде изборът ни

Едва ли може да се даде отговор на този въпрос. Истината е, че изборът от игри и платформи днес е много голям, толкова, че човек може да се изгуби. Xbox на Microsoft се съревновава с Playstation 2 на Sony и Game Cube на Nintendo. Втората конзолна платформа за видео игри на Microsoft – Xbox 360 се съревновава с PlayStation 3 на Sony и Nindendo Wii. И това ще продължава до безкрай, защото в момента, в който в ръцете ни се намира най-новата платформа с последните нововъведения, вече на път е нещо ново.

Тези платформи не изискват някакви технически познания, за да играете на тях. PC от друга страна предлага нещо повече от платформа за видео игри. Конзолите за видео игри за съжаление имат много по-кратък живот от PC-тата. И както Xbox 360 заменя Xbox преди да сме се усетили, така следващото поколение системи ще заменя своите предшественици на няколко години.

PC-тата ви дават възможността да подобрявате хардуера, без да се налага да сменяте целия компютър. Можете да добавяте памет, графични карти или дори  и дънна платка, но няма да ви се налага да си купувате нов компютър толкова често. Ако някоя игра върви на PC-то ви, тя ще върви на всеки следващ компютър, който си купите. А дали това ще е така с Microsoft и Nintendo, предстои да видим.

Не може да се каже коя е най-добрата платформа за игри, всичко зависи от личните предпочитания и очаквания. Ето някои от игрите, които можете да играете на Wii, Xbox 360 и PS3. Xbox 360 - Ninja Gaiden 2, Gears of War 1-2, Lost Odyssey, Wii – Metroid Prime 3, Zelda, Mad World и PS3 – Little Big Planet, God of War 3, Resistance 1-2 и др.

Traffic-Zone

©  www.emcgames.com
Всички права запазени
| разглеждате карта на сайта