Minecraft BG

Личните блогове

Интернет стимулира свободата на словото и дава реална възможност на всеки, който се интересува от това какво се случва в света, да изрази своето мнение и да бъде чут.

Личните блогове се превърнаха не само в откровение или своеобразен дневник (както предпочитат някои), но понякога в мощно оръжие за социална справедливост. Достатъчно е да си спомним за руските блогъри Максим Ефтимов и Сава Терентиев, които са новите дисиденти през на путиновия режим, а и за много български, които бяха на гребена на вълната по време на протестните събития.

Едва ли е необходимо мрежата да се изпълни само с остри войнстващи постинги. Важно е личностното виждане на този, който има какво да каже и може да го направи, така, че да замисли, да ангажира вниманието на читателя и да внесе нещо полезно и интересно в пространството.

Всяко мнение е важно, всяка позиция е ценна. Това са инструментите на истинската блянувана демокрация, на така мечтаното гражданско общество.

Блогът ПОЗИЦИЯ на Александър Лютов има за идея да предаде на читателите мнението на автора по злободневните проблеми в нашето общество, да предложи нов прочит на истинната и неистинна информация, да сподели мнение и чувство.

В блога се намират не само постинги по политически, социални и икономически теми. Там ще откриете есенцията на анализите в мрежата, конспектирана и коментирана.  Там ще прочетете статии за книгите и това, което остава след тях, за изкуството, така, както въздейства на автора, за културата, към каквато той иска да принадлежи. Там ще изразите вашето съгласие или несъгласие с автора, който ви подава ръка за интелигентна полемика.

Traffic-Zone

©  www.emcgames.com
Всички права запазени
| разглеждате карта на сайта