Minecraft BG

Какво можем да очакваме от Guild Wars

След като ни зарадваха с Blizzard North и Diablo 1 и 2, ArenaNet създадоха и нова ролева игра, а именно – Guild Wars. Тя въвежда нова бойна система.При нея се прави подбор от осем умения, с помощта на които се води битка. По геймплей Guild Wars се доближава до FPS.

Играта няма отделни сървъри и турнирите са международни. Градовете са разделени на  няколко идентични зони. Когато пристигнете в някоя от тях, падащ прозорец ще ви информира къде сте. Можете да прескочите бързо и лесно в някоя от другите, три от които са международни. Това означава, че можете да  се срещнете с приятел от която и да е точка на света, който също играе Guild Wars, само като му изпратите съобщение и прескочите в съответната зона.

Първо си избирате герой. Можете да избирате пол, раса, коса и клас, което не отнема много време. Героите са рейнджър, воин, месмер, некромант, елементалист и монах.

Като цяло PvE съдържанието не е особено вълнуващо. Има много и лесни куестове, които изискват от вас да отидете до точка А, да убиете някого и да отидете до точка Б да си вземете наградата. Важна в играта е отборната игра и умението за добра преценка на качествата.

Визията на играта е похвално добра. Графиката е страхотна и върви изключително добре, като изисква минимални условия. Не може да се каже същото за звука, който не само че не е много добър и няма много опции за управление, а на моменти става дори дразнещ. Очаква се за новите неща, които ще се добавят към играта в бъдеще, да се плаща.


Traffic-Zone

©  www.emcgames.com
Всички права запазени
| разглеждате карта на сайта