Minecraft BG

Какво да очакваме от играта Darksiders II

Докато много други модерни игри са пълни с  мрачни и безмилостни герои като нинджи, войници и различни божества, главният герой на Darksiders II е самата Смърт. Нейната цел е отново да въведе ред във вселената, което разбира се е свързано с чупенето на много неща.

Darksiders II е истинско пътуване между ада и рая, смесица от легенди и библейски метафори. Тя не се различава особено от своя предшественик Darksiders. Главната история на играта е още по-дълга отколкото в оригинала, въпреки че имаше критики към Darksiders, че е прекалено дълга. Тук обаче от Vigil са се постарали повече над RPG елементите. Този път те заемат съществена част от играта. На моменти геймплеят напомня повече на Prince of Persia, така че се подгответе да прекарате повече време във въздуха, тичайки по стени и правейки акробатични номера.

Дизайнът на нивата ни изненада с по-голямо разнообразие. Има разлика в големината и вида на подземията, някои от които са истински лабиринти.

Накратко, добрите неща, които ни очакват, са гладко и цветно действие, което се развива през цялото време, по-предизвикателни загадки, много приключения и подземия за изследване. Играта може да се похвали и с страхотни аудиовизуални ефекти.

Като отрицателни страни можем да изтъкнем някои страни от пърформънса и някои технически аспекти. Няма и подходящи опции за визуална персонализация. Играта не може да се похвали с добри босове, особено последния.

Traffic-Zone

©  www.emcgames.com
Всички права запазени
| разглеждате карта на сайта