Minecraft BG

Една от най-добрите ролеви игри Dark Souls

Dark Souls е ролева игра, разработена от From Software през 2012 г. За неин предшественик се смята Demon's Souls, която е взела множество награди и се смята за една от най-трудните и предизвикателни игри. Има я във версии за РС, PS3 и Xbox 360 платформи.

Dark Souls е една от най-добрите ролеви игри в последните години. Действието се развива в изключително интересна дарк фентъзи вселена, която е пълна с изоставени замъци, лабиринти, страховити подземия, гори и магически езера. Вие ще трябва да се борите с всякакви чудовища и демонични създания, за да спасявате изгубени души. През това време трябва да сте готови да умирате многократно.

Играта има разширени RPG елементи. Можете да персонализирате героите с различни оръжия и екипировка. Няколко неща в играта я правят доста трудна. Например, както в Demon's Souls, когато умрете, а това се случва често, всички събрани от вас мъртви души, които ви носят безценните Experience Points, остават там, докъдето сте стигнали и трябва да си ги вземете от това място. Така че, ако следващият път не ви стигне времето, ги губите.

Накратко, хубавите неща, които ще откриете в играта, са един красив и плашещ свят, който няма да искате да напуснете, превъзходна битка, в която всяка атака е мощна и прецизна. Играта има много функции, които постоянно ще ви поднасят изненади. Играчите имат възможността да си помагат и в същото време да се състезават.

Като слаба страна може да се отбележи сривовете в броя кадри за секунда на някои места, но това е нещо, което можете да преживеете, за да се докоснете до тази невероятна игра.Traffic-Zone

©  www.emcgames.com
Всички права запазени
| разглеждате карта на сайта