Minecraft BG

Dark Horizon или едно истинско космическо приключение

Dark Horizon  е симулатор на космически битки с 22 мисии. Общо взето историята в играта е следната: The Mirk започва да поглъща всичко във Вселената. Когато то доближи Слънчевата система, това означава пряка заплаха за човечеството. Спасението е в The Light Core, който трябва да бъде построен, за да противодейства на The Mirk. Там, където това се случва, са създадени крепости, обитавани от воини, наречени Guardians.

Началото на играта е наистина впечатляващо, но мисиите по-нататък са доста еднообразни. Те много си приличат и в тях сякаш липсва предизвикателството.

Иначе играта може да се похвали с много добра визия. Рисунките са много хубави и истински и графиката е на високо ниво. Звукът не блести с нищо впечатляващо за сметка на това.

Едно от положителните неща е, че опциите са персонализация са много добри. Когато си правите бойна машина, имате голяма свобода на действие. Можете да си правите собствена конфигурация на кораба и оръжията. Можете напълно да сменяте типа му или просто да му добавяте разни неща. Има някои ограничения за корпуса на кораба, тъй като той не може да носи безкрайна маса. Вие трябва да си изберете как да подходите към битката. Това всъщност е много интересно, защото си е вид стратегия. В зависимост от конфигурацията, която сте избрали, се предопределя до голяма степен хода на битката. Съответно играта може да стане много по-трудна или по-лесна.

Сред отрицателните страни може да се изтъкнат монотонните мисии, еднообразните битки и факта, че целите са трудни за разбиране. Сюжетът е доста претрупан, а визията на моменти е доста тъмна. Като цяло играта е доста кратка.

Traffic-Zone

©  www.emcgames.com
Всички права запазени
| разглеждате карта на сайта