Minecraft BG

Истинско забавление с играта Angry Birds

Това е може би най-популярната мобилна игра, която е правена досега. Разработчик на играта е Rovio Mobile, които се стремят постоянно да я подобряват. Популярността и се дължи до голяма степен и на добрата реклама.

Rovio са напълно наясно с фурора, който играта предизвика и залагат на същата концепция при продълженията на играта Angry Birds Seasons и Angry Birds Rio. В тях идеята е общо взето същата, както и стилът и геймплеят. Малко по-различно стоят нещата с последната игра от поредицата – Angry Birds Space, която излезе с версия за iOS, Android, PC и Mac. Тук вече ставаме свидетели на един по-различен геймплей.

И тук продължава безкрайната война между птиците и прасетата, но този път тя се развива в космоса. И оттук идва главната разлика – играчите трябва да се борят с гравитацията, а в някои нива с липсата на такава, както и с други препятствия. Типът на птиците е сходен с този от предишните игри и все пак има някои разлики. И така Angry Birds Space е едновременно доста позната и в същото време различна.

Що се касае до аудиовизуални ефекти, те са общо взето същите. Това не е никак лошо, като се има предвид, че сладурските закръглени герои изиграха важна роля за успеха на предишните игри. Има различни звукови ефекти, но все такава приятна атмосфера.


В заключение можем да кажем, че няма никаква причина да не играете Angry Birds Space. Тя е лесна в първите нива и истинско предизвикателство дори и за опитните играчи в последните. Може да се каже, че тя е най-добрата и забавната от поредицата досега.


Traffic-Zone

©  www.emcgames.com
Всички права запазени
| разглеждате карта на сайта